Silence

on

Speaking of capturing silence in a photos, I always like the photos of me when I was on the beach.

I like to be photographed from behind my back, especially if I’m on a deserted beach. It’s being like … I am enjoying the silence for a contemplation and dive in to myself.

Silence beach

Besides, at the theme of weekly photo challenge for this week, I pick some human interest photos from my past trip to South Sulawesi.

Also this sunrise that I took from Iboih, Sabang island, Aceh.

Sunrise

By the way, from all picture above, which one do you like?

Advertisements

26 Comments Add yours

  1. rizkaedmanda says:

    mba noe, aku penasaran aja ini pake page builder atau memang tema wordpress nya seperti ini mba?

  2. April Hamsa says:

    Mbak tadi sepintas aku kaget maen ke sini, ini templatenya yg ganti atau gmn hehe. Foto2nya bagus. Paling seneng ya dengan ketenangan dll 😀

  3. I like the last one picture and the boy picture. Btw the beach is so beautiful mbak, and I do always like the picture of sunset and also sunrise

  4. ejiebelula says:

    warna langit foto terakhir, noe… cakep. sunrise yah?
    sama foto si kaka di jembatan berlatar pasir putih. uhhhh….

  5. Helena says:

    Template baruuuu! Asik dah makin cakep aja. Mbak mau ke Sabang lagi? Colekin!

    1. noe says:

      Sabang menyenangkan Len, foto sunrise itu tepat di depan tmp nginepku loh

  6. niee says:

    Pantainya cantik banget ya mbak 🙂

    1. noe says:

      Pantai yg mana nih mba 🙂

  7. Yulia Marza says:

    Suka semua potonya mba

  8. Aku suka semuaaa foto-fotonyaa 🙂

  9. cputriarty says:

    Stunning sunrise .,..amazing deh

    1. noe says:

      Iyaa, cakep bgt sunrisenya, terasa hening yaa

  10. jalanjalankenai says:

    Bagus foto-fotonya. Sunyi tapi keceee

    1. noe says:

      Makasih kaaak, kadang kita butuh kesunyiaan

  11. atiqo says:

    Samaa, semua sukaa mbaa noe. Btw pakek kamera apa mba? Heheheh

    1. noe says:

      Foto paling atas dan paling bawah itu pakai Nikon D5000, kalau yg dikolase pakai Sony H300 kak.

  12. Ata says:

    Suka sunrisenya, selama ini sering banget liat sunset tapi jarang liat sunrise. Jadi takjubbbb 😍

    1. noe says:

      Menurutku, sunrise lebih kece kalau dilihat dari tempat yg tinggi. Misal dari gunung, atau di dataran tinggj kayak dieng 😀

  13. Suka semuanya mba Noe, wkwkwk kamu selalu bagus kalo ambil foto soalnya.
    Yang terkahir magic hour bukan ya? Aku suka natap senja, adem.

    1. noe says:

      Wkwk, makasiih kakaa. Foto terakhir itu sebelum matahari terbit tinggi kak.

  14. novaviolita says:

    Suka sama image yang terakhir…hening..Sahdu…, gradasi warna senja nya kece

    1. noe says:

      Hehe, itu sunrise mba 😀

  15. Suka semuaaaa, tapi paling suka gambar yang terakhir Noe.

    1. noe says:

      Sunrise emang kece ya mbaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s